Traducere Simultana, Sonorizare, Videoproiectie, Cabina Traducere ISO4043

Conference Systems va ofera servicii profesionale pentru conferinte, Congrese si Evenimente, Videoproiectie, Sisteme de sonorizare,Cabina Traducere ISO4043, cu echipamente de ultima generatie. Echipamente pentru traducere simultana Bosch DCN-NG pana la 31 limbi, sisteme discutii cu microfoane si camere video HD-SDI cu pozitionare automata , Videoproiectoare SD pana la Full HD, Sisteme de vot fara fir, HD live streaming, Sisteme de Videoconferinta HD, Scenotehnica, sisteme de lumina continua si inteligente, schela lumini.

Conference Systems - Professional Conference Services

Despre Noi

Compania noastra ofera servicii profesionale audio-video, Infiintata in anul 2000 cu capital integral Romanesc.

In calitate de membri ai Congress Rental Network(CRN) si Furnizori ai Casei Regale a Romaniei, cu un portofoliu impresionant de echipamente Audio-Video de ultima generatie, sisteme de conferinta Bosch DCN-NG, sisteme de microfoane Bosch DCN-NG cu camera control HD-SDI, am devenit una dintre cele performate si de incredere companii din Romania in acest domeniu.

Detalii

Conference Systems - Professional Conference Services

Servicii Conferinte

Sisteme profesionale audio pentru conferinta
Sisteme de proiectie video de la SD pana la full HD.
Traducere simultana digitala pana la 31 limbi Bosch DCN-NG, Sisteme discutii cu microfoane si control automat camere robotice HD-SDI.

Interpreti traducere simultana. Procesare video timp real, captura grafica /video in timp real. Animatie grafica in timp real, HD live streaming
Lumini si scenotehnica

Detalii

Conference Systems - Professional Conference Services

Suntem producatorii conferintei " The Bucharest Summit" parte integranta din Sumitul NATO din 2008. Am asigurat serviciile tehnice pentru deschiderea oficiala la Palatul Cotroceni a Sumitului NATO, a conferintei de presa tinuta la vila de protocol din NEPTUN tinuta in aer liber pe "plaja", "NATO Military Committee" - in septembrie 2012 in Sibiu.

Din anul 2007 suntem furnizori agreati pentru Administratia Prezidentiala, iar din 2009 suntem Furnizori ai Casei Regale a Romaniei.

Detalii

CRN-simple

bosch

stumpfl